• Al meer dan 25 jaar dé specialist in veiligheidstrainingen
 • Gemiddeld beoordeeld met 4,5/5 sterren!
 • NRTO geaccrediteerd


Boekingen

 • Hoe ver van tevoren kan ik een training boeken?

  Je kunt een training boeken vanaf het moment dat deze op de website staat. Normaliter staan al onze trainingsdata ongeveer een half jaar van tevoren op de website. Vanaf dat moment kun je dus al boeken!
 • Hoe weet ik of mijn boeking is bevestigd?

  Jouw inschrijving is bevestigd als je een bevestiging van DELTA Safety Training ontvangt in je e-mail. We streven ernaar om dit binnen één werkdag naar je toe te sturen.
 • Zijn de prijzen op de website inclusief of exclusief BTW?

  De prijzen op de website zijn weergegeven per cursist en exclusief BTW. Denk er dus aan dat de BTW nog bovenop het weergegeven bedrag komt. Dit is met name voor particulieren relevant.
 • Krijg ik mijn geld terug als de geplande datum niet doorgaat?

  Het komt vrijwel nooit voor dat een training niet doorgaat. Mocht dat door uitzonderlijke omstandigheden toch zo zijn (bijvoorbeeld doordat een trainer ziek is en we kunnen niet dezelfde dag een vervangende trainer organiseren) dan is het zo dat klanten er vaak voor kiezen een andere datum terug te komen. Mocht je dat niet willen, krijg je uiteraard je geld terug.
 • Kan ik betalen als ik bij DELTA Safety Training op locatie ben?

  Ja, bij aanvang van de training kun je bij onze receptie op de PIN automaat betalen met je PIN pas of met creditcard. Ook is het mogelijk om contant te betalen.
 • Moet ik direct bij inschrijving betalen of kan ik op rekening betalen?

  Het is niet nodig direct bij inschrijving te betalen. Vaste klanten kunnen op rekening betalen. Zelfstandigen en particulieren kunnen vooraf betalen na ontvangst van de factuur of contant, PIN of creditcard bij de receptie bij aanvang van de training. Op aanvraag is het mogelijk dat wij een betaallink per e-mail sturen. Via de betaallink kan met PIN of creditcard betaald worden.
 • Op welke manieren kan ik betalen?

  Vaste klanten kunnen op rekening betalen. Zelfstandigen en particulieren kunnen vooraf betalen na ontvangst van de factuur of contant, PIN of creditcard bij de receptie bij aanvang van de training. Op aanvraag is het mogelijk dat wij een betaallink per e-mail sturen. Via de betaallink kan met PIN of creditcard betaald worden.
 • Is het mogelijk om meerdere cursisten tegelijkertijd in te schrijven?

  Absoluut. Bij het online boeken wordt de mogelijkheid gegeven om meerdere cursisten tegelijk toe te voegen. Dit bespaart je tijd doordat je niet het gehele aanmeldproces opnieuw hoeft door te lopen voor elke cursist.
 • Is het mogelijk om een training te annuleren of te wijzigen?

  Als je bij nader inzien toch nog gegevens wil aanpassen is dit mogelijk. Je kunt contact opnemen met onze Customer Support Afdeling om de wijzigingen door te geven. Wil je de inschrijving annuleren? Als je bij nader inzien toch nog gegevens wil aanpassen is dit mogelijk. Je kunt contact opnemen met onze Customer Support Afdeling om de wijzigingen door te geven. Wil je de inschrijving annuleren of verplaatsen? De opdrachtgever kan bij een boeking tot 5 werkdagen voor de cursusdatum eenmalig kosteloos de deelname aan een cursus verplaatsen (alleen schriftelijk en per e-mail), mits de wijziging minimaal 5 werkdagen voor 00:00 uur op de dag van de aanvang van de training schriftelijk is doorgegeven. Bij een tweede keer voor dezelfde cursist/cursus combinatie wordt 50% van de cursuskosten in rekening gebracht. Annuleren van een boeking is kosteloos mogelijk tot 10 werkdagen voorafgaand aan 00:00 uur op de startdatum van de cursus, daarna is het volledige (totaalprijs) bedrag van de boeking verschuldigd, tenzij hierover afwijkende afspraken tussen opdrachtgever en opdrachtnemer zijn vastgelegd. Voor meer informatie, bekijk onze Algemene Voorwaarden.
 • Welke gegevens heb ik nodig om me in te schrijven voor een training?

  Als je jezelf of een ander wilt inschrijven voor een training, hebben wij minimaal de volgende gegevens nodig: voorletters en achternaam, geboortedatum en e-mailadres. Voor de factuur vernemen wij graag de contactpersoon, (bedrijfs)naam, straat, huisnummer, postcode, plaats, land, e-mailadres factuur en het telefoonnummer.
 • Hoeveel mensen passen in een klas?

  Het varieert per training hoeveel cursisten in een klaslokaal mogen. Indien de 1.5m afstand weer verplicht wordt gesteld door de overheid dan zullen wij onze groepsgroottes weer terugbrengen naar een lager aantal zodat alle cursisten de trainingen veilig kunnen volgen.
 • Wanneer is mijn inschrijving definitief?

  Jouw inschrijving is definitief als je een bevestiging van DELTA Safety Training ontvangt in je mail. We streven ernaar om dit binnen één werkdag naar je toe te sturen.
 • Hoe kan ik me inschrijven voor een training?

  Ga naar ons complete aanbod, klik op de training naar keuze en je zult op de productpagina belanden. Klik daar op de button “boeken” en volg het aangegeven proces. Daarnaast is het ook mogelijk te boeken via telefoon, e-mail of onze chatmodule op de website.