• Al meer dan 25 jaar dé specialist in veiligheidstrainingen
  • Gemiddeld beoordeeld met 4,5/5 sterren!
  • NRTO geaccrediteerd

OPITO trainingen

Een OPITO-certificaat is een certificaat dat wordt uitgegeven aan jou als je hebt deelgenomen aan een training die is goedgekeurd door de OPITO (Offshore Petroleum Industry Training Organisation), een non-profitorganisatie die zich richt op het verbeteren van de veiligheid en competentie in de offshore-industrie.

De OPITO-trainingen zijn ontworpen om werknemers in de offshore-industrie de vaardigheden en kennis te geven die nodig zijn om veilig en efficiënt te werken op offshore-installaties, zoals boorplatforms, productieplatforms en FPSO’s (Floating Production, Storage and Offloading-vessels). De trainingen zijn gericht op verschillende gebieden, zoals veiligheid, gezondheid en milieu, vaardigheden voor specifieke functies, survivaltraining en noodprocedures.

Er zijn verschillende OPITO-certificaten beschikbaar, afhankelijk van de training die is gevolgd. Enkele van de meest voorkomende certificaten zijn Basic Offshore Safety Induction and Emergency Training (BOSIET), Further Offshore Emergency Training (FOET) en Tropical Basic Offshore Safety Induction and Emergency Training (T-BOSIET).

OPITO-certificaten zijn vaak vereist voor werknemers in de offshore-industrie om te mogen werken op offshore-installaties. Het certificaat geeft aan dat de houder de vereiste training heeft gevolgd en over de nodige vaardigheden en kennis beschikt om veilig en effectief te kunnen werken in deze omgevingen.

Kortom, een OPITO-certificaat is een certificaat dat wordt uitgegeven aan jou als je hebt deelgenomen aan een door OPITO goedgekeurde training voor de offshore-industrie. Het certificaat geeft aan dat je de vereiste training hebt gevolgd en over de nodige vaardigheden en kennis beschikt om veilig en effectief te kunnen werken op offshore-installaties.

Wil je een OPITO training volgen? Bij DELTA Safety Training bieden we alle OPITO trainingen aan en deze zijn allemaal geaccrediteerd door OPITO. OPITO staat voor Offshore Petroleum Industry Training Organization en deze organisatie ontwikkelt wereldwijde standaarden voor de offshore olie- en gasindustrie.

DELTA Safety Training biedt diverse basis- en herhalingsopleidingen aan die bij positief resultaat worden afgesloten met een OPITO certificaat. Bekijk hieronder ons complete aanbod van OPITO-trainingen en boek snel een datum naar keuze!

Bekijk veiligheidstrainingen met OPITO certificaat

Er zijn geen resultaten gevonden. Verfijn uw zoekopdracht of neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)