• 100+ onshore & offshore trainingen
  • nieuwe indoor trainingslocatie
  • persoonlijk & oplossingsgericht

OPITO trainingen

Wil je een OPITO training volgen? Bij DELTA Safety Training bieden we alle OPITO trainingen aan en deze zijn allemaal geaccrediteerd door OPITO. OPITO staat voor Offshore Petroleum Industry Training Organization en deze organisatie ontwikkelt wereldwijde standaarden voor de offshore olie- en gasindustrie.

DELTA Safety Training biedt diverse basis- en herhalingsopleidingen aan die bij positief resultaat worden afgesloten met een OPITO certificaat. Bekijk hieronder ons complete aanbod van OPITO-trainingen en boek snel een datum naar keuze!

Bekijk veiligheidstrainingen met OPITO certificaat

Er zijn geen resultaten gevonden. Verfijn uw zoekopdracht of neem contact met ons op.

Wat is een OPITO certificaat?

OPITO staat voor Offshore Petroleum Industry Training Organization. OPITO ontwikkelt wereldwijde standaarden voor de offshore olie- en gasindustrie om de veiligheid te waarborgen. Al sinds 1977 zijn zij de specialist op dit gebied. OPITO verbetert continu de opleidingen voor zowel on- als offshore. Tijdens een OPITO training leren cursisten die werkzaam zijn in de olie- en gasindustrie allerlei zaken waardoor ze hun werk zo veilig mogelijk kunnen uitvoeren.

Wie moet een OPITO training volgen?

Elke persoon die werkzaam is in de offshore olie- en gasindustrie zal OPITO trainingen moeten volgen om veilig zijn of haar werk uit te kunnen voeren. Tijdens de OPITO trainingen in Rotterdam zullen cursisten van onze ervaren instructeurs leren hoe zij gevaren en problemen herkennen, identificeren en oplossen. Voor iedereen die op een offshore werkt in de olie- en gasindustrie is het verplicht om een OPITO training te volgen, want zonder OPITO certificaat word je niet toegelaten op je werkplek.

Welke OPITO trainingen kan ik bij DELTA Safety Training volgen?

Diverse trainingen met een OPITO certificaat kunnen bij DELTA Safety Training worden gevolgd. Als bewijs van voltooiing ontvangt elke cursist een certificaat van vakbekwaamheid afgegeven door OPITO. Bij DELTA Safety Training kun je de volgende OPITO trainingen volgen:

Waarom zou ik een OPITO training bij DELTA Safety Training volgen?

Bij DELTA Safety Training leggen we de lat hoog. Voor onszelf én voor onze cursisten. Wij geloven er namelijk in dat input gelijk staat aan output. Dat wil zeggen: hoge kwaliteit kennis instructeurs betekent hoge kwaliteit kennis cursisten. Onze hoge slagingspercentages bewijzen dit. Wil jij jouw medewerkers dus met een gerust hart veilig aan het werk hebben of wil jij zelf gegarandeerd werken in een veilige omgeving? Onze gecertificeerde trainers trainen je graag in ons unieke, moderne indoor trainingscentrum in Rotterdam. Boek dus snel een veiligheidstraining bij DELTA Safety Training en ervaar het zelf!

Wat vinden de cursisten van DELTA Safety Training van de OPITO trainingen?

OPITO BOSIET met EBS (5700) / NOGEPA 0.5A: “De cursus bevat alles wat nodig is voor mijn gevoel. Goede interactieve lessen. Er hangt een fijne en relaxte sfeer”.

OPITO HUET met EBS (5095): “Very nice practice session, building up the exercise helped me to easily navigate through the training.”

OPITO BOSIET met EBS (5700) / NOGEPA 0.5A: “Instructors are very informative & skilled. Food is excellent”.