• Al meer dan 25 jaar dé specialist in veiligheidstrainingen
  • Gemiddeld beoordeeld met 4,5/5 sterren!
  • NRTO geaccrediteerd
Flensmonteur

Over ons

“Your safety is our DNA”

DELTA Safety Training is hét internationaal opleidingsinstituut op het gebied van veiligheid (opgericht 1992) met een compleet en hoogwaardig aanbod van veiligheidstrainingen voor de petrochemie, industrie, offshore olie en gas, on- en offshore wind, bouw, transport en maritieme sector. Ons doel is om al het uitvoerend personeel hun werk zo veilig mogelijk te laten uitvoeren. Met onze deskundige trainers, ons unieke indoor trainingscentrum en onze locatie in Rotterdam-Waalhaven leveren we kwalitatief hoogwaardige trainingen. Wij laten jou graag ervaren hoe wij het verschil maken. Wij hebben onze cursisten veel te bieden. Ons trainingscentrum is modern, professioneel, ruim, volledig indoor en voorzien van de meest hoogwaardige praktijkmiddelen. Ons team van ervaren en deskundige instructeurs zorgt ervoor dat je het maximale rendement uit je trainingen haalt. In meer dan 25 jaar heeft ons team een solide, betrouwbare reputatie opgebouwd als specialist in praktijkgerichte cursussen en consultancy voor diverse sectoren. DELTA Safety Training verzorgt vele veiligheidstrainingen op locaties over de hele wereld. Zo hebben we in Jubail, Saoedi-Arabië, honderden industriële onderhoudsmedewerkers korte en praktische instructies gegeven op het gebied van Hogedruk Spuiten, Besloten Ruimten, Adembescherming en Gasmeten.

DELTA Safety Training Rotterdam

Historie

Toen DELTA Safety Training werd opgericht was de focus voornamelijk gericht op het aanbieden van onshore veiligheidstrainingen. Na verloop van tijd verhuisde DELTA Safety Training een paar keer van pand. DELTA Safety Training is gestart in Hoogvliet en in de loop der jaren enkele keren verhuisd. Eerst naar Vlaardingen en later naar Schiedam. Hier was de focus alleen nog op onshore. Toen DELTA Safety Training naar de Heijplaat in Rotterdam verhuisde werd de vraag naar offshore trainingen steeds groter en er werd uitgebreid. On- en offshore trainingen werden vanaf nu onder één dak gegeven. Sinds enkele jaren hebben wij nu een ultieme locatie in Rotterdam-Waalhaven betrokken. In de Waalhaven zijn we gestart met het geven van GWO-trainingen en de onshore trainingen bleven we ook geven. Later kwamen hier ook offshore trainingen bij. Hier hebben we de faciliteiten waar we altijd naar hebben uitgekeken. DELTA Safety Training was in Nederland de eerste opleider die zich voor 100% heeft gericht op het aanbieden van veiligheids- en vaardigheidstrainingen voor uitvoerend personeel op de werkvloer. We hebben hele nieuwe trainingen ontwikkeld die aansluiten bij de leervaardigheden van onze cursisten. Men behaalt een certificaat als voldaan wordt aan het theoretische en het praktische deel van het examen. Indien de cursist alle taken veilig kan uitvoeren, zal hij/zij slagen.   

Restaurant DELTA Safety Training

Faciliteiten & incompany trainingen

DELTA Safety Training biedt optimale veiligheidstrainingen aan. Hiervoor hebben wij op een unieke locatie, de allerbeste praktijkmiddelen geïnstalleerd. Alles indoor en goed doordacht. Realistisch, comfortabel, functioneel en bovenal veilig. Wij worden dan ook hoog gewaardeerd door onze cursisten. DELTA Safety Training heeft een trainingscentrum gerealiseerd waar bijna ieder scenario kan worden getraind, onder ideale omstandigheden.

DELTA Safety Training verzorgt vele veiligheidstrainingen op locaties over de hele wereld. Zo hebben we in Jubail, Saoedi-Arabië, honderden industriële onderhoudsmedewerkers korte en praktische instructies gegeven op het gebied van Hogedruk Spuiten, Besloten Ruimten, Adembescherming en Gasmeten. Voor de meeste deelnemers was dit de eerste kennismaking met resultaatgerichte, praktische training waarin direct vaardigheden worden aangeleerd. Wij dragen zo bij aan de verhoging van de veiligheidsstandaard, juist ook op locaties waar normen en regels nog sterk in ontwikkeling zijn. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor een training op locatie zowel binnen Nederland als buiten Nederland (wereldwijd).

VCA VOLVCA

Ons team

Onze trainers zijn een hecht team met eenzelfde drijfveer. Wij werken hard om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Werken bij DELTA Safety Training doe je als je het verschil wil en kán maken, want wij werken niet voor onszelf maar voor een ander. Wij maken Nederland een stukje veiliger. Ons team heeft in bijna 30 jaar tijd een solide, betrouwbare reputatie opgebouwd en ons internationaal opleidingsinstituut op het gebied van veiligheid wordt daarom ook geleid door alleen maar specialisten. Onze klanten hebben ons daarvoor het mooiste compliment gegeven: ze zijn een trouwe relatie met ons aangegaan. Graag laten wij je ervaren hoe wij het verschil voor je kunnen maken op het gebied van veiligheid. Onze professionele trainers hebben elk hun eigen specialisme en zijn gedreven professionals die de dagelijkse praktijken kennen. Ze zijn gecertificeerd en worden regelmatig bijgeschoold zodat ze steeds weer de kwalitatief hoogwaardige trainingen kunnen geven aan onze cursisten.

Certificeringen DELTA Safety Training

Kwaliteit

Bij DELTA Safety Training geven we kwalitatief hoogwaardige trainingen. Onze ISO 9001:2015 certificering is het bewijs voor de borging van onze processen en de kwaliteit trainingen die wij leveren aan onze klanten. Daarnaast is DELTA Safety Training geaccrediteerd door alle belangrijke certificerende instanties voor de sectoren waarin wij trainingen aanbieden. Denk hierbij aan GWO, OPITO, NOGEPA en nog veel meer certificerende instanties. Klanten mogen daarom van ons verwachten dat we te allen tijde kwaliteit leveren.

NRTO Keurmerk

NRTO keurmerk

DELTA Safety Training is NRTO geaccrediteerd. Alle leden van de NRTO voldoen aan de eisen van het NRTO-keurmerk. NRTO staat voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche en DELTA Safety Training houdt zich aan de gedragscode van de NRTO.

Voor consumenten hanteert DELTA Safety Training de Algemene Voorwaarden Consumenten van de NRTO waarvan de meest recente versie hier te vinden is.

Medische keuring nodig?