• 100+ onshore & offshore trainingen
  • nieuwe indoor trainingslocatie
  • persoonlijk & oplossingsgericht

Over ons

“Your safety is our DNA”

DELTA Safety Training is hét internationaal opleidingsinstituut op het gebied van veiligheid met een compleet en hoogwaardig aanbod van veiligheidstrainingen voor de petrochemie, industrie, offshore olie en gas, on- en offshore wind, bouw, transport en maritieme sector. Ons doel is om al het uitvoerend personeel hun werk zo veilig mogelijk te laten uitvoeren. Met onze deskundige trainers, ons unieke indoor trainingscentrum en onze locatie in Rotterdam-Waalhaven leveren we kwalitatief hoogwaardige trainingen. Wij laten jou graag ervaren hoe wij het verschil maken. Wij hebben onze cursisten veel te bieden. Ons trainingscentrum is modern, professioneel, ruim, volledig indoor en voorzien van de meest hoogwaardige praktijkmiddelen. Ons team van ervaren en deskundige instructeurs zorgt ervoor dat je het maximale rendement uit je trainingen haalt. DELTA Safety Training verzorgt vele veiligheidstrainingen op locaties over de hele wereld. Zo hebben we in Jubail, Saoedi-Arabië, honderden industriële onderhoudsmedewerkers korte en praktische instructies gegeven op het gebied van Hogedruk Spuiten, Besloten Ruimten, Adembescherming en Gasmeten.

Historie

DELTA Safety Training was in Nederland de eerste opleider die zich voor 100% heeft gericht op veiligheids- en vaardigheidstrainingen voor uitvoerend personeel op de werkvloer. Dat betekende vaak dat wij nieuwe cursussen en methodes moesten ontwikkelen, omdat onze cursisten beter praktisch leren, dan uit een boek. Wij zijn er destijds in geslaagd om het behalen van een certificaat niet van leesvaardigheid, maar van praktische kennis en kunde te laten afhangen. Een veiligheidsexamen moet geen ‘taaltest’ zijn, maar toetsen of de kandidaat veilig kan werken. DELTA Safety Training is gestart in Hoogvliet en in de loop der jaren steeds verder uitgebreid. Daarbij zijn we enkele keren verhuisd. Eerst naar Vlaardingen en later naar Schiedam en de Heijplaat in Rotterdam. Sinds enkele jaren hebben wij een een ultieme locatie in Rotterdam-Waalhaven betrokken. Hier hebben we de faciliteiten waar we altijd naar hebben uitgekeken. Onze cursisten van het eerste uur zijn nu inmiddels met pensioen of geven zelf leiding aan een bedrijf. Wij zijn trots een belangrijke bijdrage aan hun veiligheid en gezondheid te hebben mogen leveren. Met velen hebben wij nog regelmatig contact, ze zijn een onderdeel van onze geschiedenis geworden.

Referenties

DELTA Safety Training heeft sinds 1992 meer dan 250.000 cursisten een goede en praktische veiligheidstraining gegeven. Onze cursisten komen uit de hele wereld en werken in uiteenlopende sectoren. Zij zijn eigenlijk onze beste referentie. Wij verstrekken op verzoek referenties van opdrachtgevers binnen je branche.

Faciliteiten

DELTA Safety Training biedt een optimale veiligheidstraining. Hiervoor hebben wij op een unieke locatie, de allerbeste praktijkmiddelen geïnstalleerd. Alles indoor en goed doordacht. Realistisch, comfortabel, functioneel en bovenal veilig. Wij worden dan ook hoog gewaardeerd door onze cursisten. DELTA Safety Training heeft een trainingscentrum gerealiseerd waar bijna ieder scenario kan worden getraind, onder ideale omstandigheden.

Incompany training in binnen- en buitenland

DELTA Safety Training verzorgt vele veiligheidstrainingen op locaties over de hele wereld. Zo hebben we in Jubail, Saoedi-Arabië, honderden industriële onderhoudsmedewerkers korte en praktische instructies gegeven op het gebied van Hogedruk Spuiten, Besloten Ruimten, Adembescherming en Gasmeten. Voor de meeste deelnemers was dit de eerste kennismaking met resultaatgerichte, praktische training, waarin direct vaardigheden worden aangeleerd. Wij dragen zo bij aan de verhoging van de veiligheidsstandaard, juist ook op locaties waar normen en regels nog sterk in ontwikkeling zijn.
Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor een training op locatie zowel binnen Nederland of wereldwijd.

Certificeringen

DELTA Safety Training is ISO 9001:2015 gecertificeerd en daarnaast geaccrediteerd door alle belangrijke certificerende instanties voor de sectoren waarin wij trainingen aanbieden. Voor een compleet overzicht, zie het menu ‘Certificaten’.
Heb je vragen met betrekking tot de geldigheid van certificaten of diploma’s neem dan contact met ons op:
010-2042255 of mail je vraag naar info@deltasafetytraining.com

Medische keuring nodig?

Bekijk het aanbod van DELTA