• Al meer dan 25 jaar dé specialist in veiligheidstrainingen
  • Gemiddeld beoordeeld met 4,5/5 sterren!
  • NRTO geaccrediteerd

NOGEPA trainingen

Wil je een NOGEPA training volgen? NOGEPA staat voor Nederlandse Olie en Gas Exploitatie en Productie Associatie. Bij DELTA Safety Training bieden we diverse NOGEPA-trainingen aan. Variërend van basis tot refresher kun je de NOGEPA trainingen volgen bij DELTA Safety Training. Bij een positief resultaat na het examen ontvang je een officieel NOGEPA certificaat. Bekijk hieronder ons complete aanbod van NOGEPA-trainingen en boek snel een datum naar keuze!

Bekijk veiligheidstrainingen met NOGEPA certificaat

Er zijn geen resultaten gevonden. Verfijn uw zoekopdracht of neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Wat is een NOGEPA certificaat?

NOGEPA staat voor Nederlandse Olie en Gas Exploitatie en Productie Associatie. NOGEPA behartigt de belangen van deze bedrijven en wil bijdragen aan een volledige duurzame energievoorziening in 2050. Het doel van NOGEPA is om op een veilige en efficiënte manier olie en gas uit de Nederlandse zeebodem te winnen met aandacht voor het milieu. Tijdens een NOGEPA training leren cursisten die werkzaam zijn in de olie- en gasindustrie allerlei vaardigheden om hun werk zo veilig en goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Wie moet een NOGEPA training volgen?

Het werken in de offshore industrie is niet geheel gevaarloos. Doordat men het werk op open zee uitvoert liggen er veel gevaren op de loer. Vandaar dat een gedegen medische training en veiligheidstraining van levensbelang kunnen zijn. Iedereen die werkt op zee moet in staat zijn zichzelf en collega’s te kunnen redden in noodsituaties omdat het lang(er) kan duren voordat de hulpdiensten ter plaatse kunnen zijn dan wanneer je onshore werkt. Personen die werkzaam zijn offshore in het Noordzeegebied dienen een NOGEPA training te volgen. NOGEPA controleert of trainingscentra voldoen aan de juiste eisen en indien dit het geval is mogen NOGEPA certificaten worden uitgegeven. DELTA Safety Training is NOGEPA gecertificeerd dus dat betekent dat al onze cursisten een NOGEPA training kunnen volgen bij ons.

Welke NOGEPA trainingen kan ik bij DELTA Safety Training volgen?

Zowel NOGEPA basis als NOGEPA refresher trainingen kunnen bij DELTA Safety Training worden gevolgd. Als bewijs van voltooiing ontvangt elke cursist een certificaat van vakbekwaamheid afgegeven door NOGEPA. Bij DELTA Safety Training kun je de volgende NOGEPA trainingen volgen:

Waarom zou ik een NOGEPA training bij DELTA Safety Training volgen?

Bij DELTA Safety Training leggen we de lat hoog. Voor onszelf én voor onze cursisten. Wij geloven er namelijk in dat input gelijk staat aan output. Dat wil zeggen: hoge kwaliteit kennis instructeurs betekent hoge kwaliteit kennis cursisten. Onze hoge slagingspercentages bewijzen dit. Wil jij jouw medewerkers dus met een gerust hart veilig aan het werk hebben of wil jij zelf gegarandeerd werken in een veilige omgeving? Onze gecertificeerde trainers trainen je graag in ons unieke, moderne indoor trainingscentrum in Rotterdam. Boek dus snel een veiligheidstraining bij DELTA Safety Training en ervaar het zelf!

Wat vinden de cursisten van DELTA Safety Training van de NOGEPA trainingen?

NOGEPA 1.9A Banksman – Basis: “Instructors were very friendly and had a lot of knowledge: well done!”

NOGEPA 1.9B Banksman – Refresher: “Kort en bondig, goed als herhalingstraining.”