• Al meer dan 25 jaar dé specialist in veiligheidstrainingen
 • Gemiddeld beoordeeld met 4,5/5 sterren!
 • NRTO geaccrediteerd

VCA veiligheidstrainingen

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VCA) en deze checklist eist dat medewerkers in diverse sectoren binnen de Nederlandse industrie voldoende kennis hebben van VGM (Veiligheid Gezondheid en Milieu). Hiervoor zijn door VCA Infra examens ontwikkeld voor basisveiligheid (VCA) en voor risicovolle taken (SOG).

DELTA Safety Training biedt zowel VCA als SOG examens aan evenals voorbereidende cursussen of e-learning modules op deze examens. Hieronder vind je ons VCA aanbod. Je kunt ook ons SOG aanbod bekijken!

Bekijk veiligheidstrainingen met VCA certificaat

Er zijn geen resultaten gevonden. Verfijn uw zoekopdracht of neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

 • Hoe kan ik de geldigheid of echtheid van een VCA of SOG certificaat controleren?

  Bezoek daarvoor het Centraal Diploma Register (CDR) van Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV). Houd de achternaam en geboortedatum bij de hand, of het persoonlijke VCA diplomanummer.
 • Ontvang ik een papieren VCA of SOG certificaat?

  Nee. Tegen een meerprijs van EUR 40 per VCA of SOG certificaat exclusief BTW sturen wij een papieren certificaat na per post.
 • Ontvang ik een digitaal VCA of SOG certificaat?

  Ja, je ontvangt een certificaat in .pdf formaat in je e-mail. Ook kun je, vaak al na de eerste werkdag na het examen, de uitslag opvragen (met uitzondering van Twin Ferrule Fittingen) en een digitaal pasje opvragen en opslaan op je telefoon. Houd de achternaam en geboortedatum bij de hand. Vul de achternaam in zonder de tussenvoegsels. Als je geslaagd bent, kun je de QR-code die verschijnt scannen, of op ‘digitaal pasje’ klikken en een screenshot van het pasje maken met je telefoon als bewijs. Eventueel kun je de link naar het digitale pasje ook als snelkoppeling op je telefoon zetten. Opmerking: het digitale pasje werkt alleen voor SOG en VCA examens die afgenomen zijn door ons examenbureau PBNA. De volgende pasjes zijn opgenomen: – Alle VCA diploma’s die na 1-1-2015 bij PBNA zijn behaald; – Alle SOG diploma’s die na 1-1-2018 bij PBNA zijn behaald.