• Al meer dan 25 jaar dé specialist in veiligheidstrainingen
  • Gemiddeld beoordeeld met 4,5/5 sterren!
  • NRTO geaccrediteerd
Wendy, receptioniste bij DELTA Safety Training

Interview met allround receptioniste Wendy

Interview met allround receptioniste Wendy

Algemeen
23 september 2021

Regelmatig geven we bij DELTA Safety Training een kijkje achter de schermen en stellen onze collega’s aan je voor. Deze keer treedt collega Wendy in de voetsporen van Rolf en Bob en geeft ze een inkijkje in haar dagelijkse werkzaamheid binnen ons trainingscentrum.

Wendy; een warm ontvangst
Sinds april 2019 is het vrolijke gezicht van Wendy te vinden achter de receptie van ons opleidingscentrum. Van een snelle afhandeling van de ID-check, het organiseren van een smakelijke lunch tot het verzorgen van de certificaatadministratie, Wendy regelt het allemaal. Na meer dan 20 jaar ervaring te hebben opgedaan als Office- en Event Manager en meerdere hotels te hebben gerund, is het geen verrassing dat gastvrijheid bij Wendy van nature aanwezig is.

Wendy, receptioniste bij DELTA Safety Training

Wendy: “Het is super dat ik bij DELTA Safety Training de ruimte heb gekregen om mijn ervaring op hospitality-gebied in te brengen en de functie van receptioniste naar eigen inzicht verder vorm te geven. Vooral het werken in een voor mij nieuwe branche en de afwisseling maakt het werk interessant. Je leert iedere dag, zo heb ik eerder al aan een heftrucktraining deelgenomen en staat het op de planning om de GWO Sea Survival training te volgen. ”


Ketelbinkie op het vaste land
Wendy vormt met haar rol een belangrijke spin in het web en zorgt ervoor dat de deelname aan en de administratieve afhandeling van onze trainingen zo soepel mogelijk verloopt. Naar eigen zeggen kan ze hierbij het beste van twee werelden combineren. Zo geniet ze van het persoonlijke contact met de deelnemers bij het inchecken in de ochtend, om vervolgens in alle rust de bijbehorende administratie te kunnen verwerken zodra de trainingen van start zijn gegaan.

Blijf op de hoogte
Digitaal op (de) hoogte blijven? In onze nieuwsbrief delen we relevante brancheontwikkelingen, geven we uitleg over onze trainingen en stellen we ook de collega’s van Wendy voor. Schrijf je hier via onderstaand formulier en ontvang automatisch onze updates!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.