• Al meer dan 25 jaar dé specialist in veiligheidstrainingen
  • Gemiddeld beoordeeld met 4,5/5 sterren!
  • NRTO geaccrediteerd
Flensmonteur SOG Bob

Trainer aan het woord: Bob

Trainer aan het woord: Bob

Algemeen Industrie Wind
27 augustus 2021

Bij DELTA Safety Training vinden we het belangrijk een persoonlijke ervaring te creëren voor onze klanten. Of het nu gaat om een bezoek aan ons trainingscentrum of contact per telefoon of e-mail, het is altijd prettig te weten wie je voor je hebt. Regelmatig bieden we een kijkje achter de schermen en stellen we onze collega’s aan je voor. Deze maand zetten we onze collega Bob, trainingsspecialist binnen de wind- en petrochemische industrie, in de spotlights.

Bob; wind- en petrochemische industriespecialist
Bob maakt inmiddels ruim 2,5 jaar met veel plezier deel uit van ons team trainingsspecialisten. Bob is een echte rot in het vak en heeft de nodige praktijkervaring opgedaan tijdens zijn werkzaamheden binnen de windindustrie. In de meest afgelegen gebieden heeft hij onderhoudswerkzaamheden aan windturbines verricht en is dus meer dan bekend met de situaties die zich in de praktijk voordoen. Bob is onder andere verantwoordelijk voor het geven van de trainingen GWO Werken op Hoogte, Flensmonteur, Heftruck en Socketgieten.

Bob: “Zelf heb ik in de tijd dat ik werkzaam was als onderhoudsmonteur ook veel trainingen gevolgd die ik nu onder andere zelf geef. Ik weet uit ervaring dat het voor een deelnemer spanning op kan leveren om op het juiste moment zijn competenties te laten zien of het examen af te leggen. Voor mij geeft het veel voldoening om de spanning weg te nemen en in alle rust de deelnemers hun competenties bij te brengen of te begeleiden naar het examen.”

Zeebenen
Bob heeft naast zijn ervaring in de windindustrie ook enige praktijkervaring opgedaan binnen de offshore olie- en gassector. Dit bleek echter een minder groot succes. Het ontbreken van zeebenen en het regelmatig ervaren van zeeziekte hebben ervoor gezorgd dat Bob tegenwoordig liever op het droge blijft. Uiteraard zijn we erg dankbaar dat Bob al zijn opgedane kennis en ervaring nu kan doorgeven aan de deelnemers van onze trainingen. 

Blijf op de hoogte
Digitaal op (de) hoogte blijven? In onze nieuwsbrief delen we relevante brancheontwikkelingen, geven we uitleg over onze trainingen en stellen we ook de collega’s van Bob voor. Schrijf je hier via onderstaand formulier en ontvang automatisch onze updates!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.