• Al meer dan 25 jaar dé specialist in veiligheidstrainingen
  • Gemiddeld beoordeeld met 4,5/5 sterren!
  • NRTO geaccrediteerd
Trainer Rolf Oskamp

Trainer aan het woord: Rolf

Trainer aan het woord: Rolf

Algemeen GWO Offshore OPITO Wind
31 mei 2021

Bij DELTA Safety Training staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Bezoekers aan ons trainingscentrum ervaren dit door het prettige contact met onze medewerkers. Ook voor onze relaties die wat minder vaak over de vloer komen vinden wij het belangrijk om de gezichten achter de organisatie te laten zien. Deze maand stellen wij graag één van onze trainers aan je voor:

Rolf; Wind en Offshore specialist
Sinds 4 jaar maakt Rolf onderdeel uit van ons team trainingsspecialisten. Met ruime ervaring in de veiligheidsbranche en een achtergrond in doceren haalt Rolf veel voldoening uit het opleiden van cursisten en het adviseren van bedrijven die actief zijn binnen de windindustrie en offshore. Het actief kunnen bijdragen aan een veiligere werkomgeving is waarom Rolf iedere dag met plezier voor de klas staat. Rolf geeft binnen ons trainingscentrum onder andere alle GWO Basic Safety Training basis en refresher modules en OPITO BOSIET, FOET en HUET.

Rolf: “Naast mijn werk als trainer heb ik ook een adviserende rol. Zo komt het regelmatig voor dat een organisatie ons benaderd om mee te denken over het zo veilig mogelijk uitvoeren van werkzaamheden in bepaalde situaties. In samenwerking met de organisatie kunnen we dan een maatwerktraining ontwikkelen en daarmee bijdragen aan het verhogen van de veiligheid.”

Uit de hoogte
Rolf mag qua persoonlijkheid dan met beide benen op de grond staan, voor zijn werk maar ook in zijn vrije tijd bevindt hij zich graag op grote hoogte. Met klimmen als hobby zal het je niet verbazen dat het geven van de training Werken op Hoogte één van Rolf zijn favoriete werkzaamheden is. Ook denkt Rolf graag na over oplossingen voor complexe werksituaties.

Blijf op de hoogte
Digitaal op (de) hoogte blijven? In onze nieuwsbrief delen we relevante brancheontwikkelingen, geven we uitleg over onze trainingen en stellen we ook de collega’s van Rolf voor. Schrijf je hier via onderstaand formulier en ontvang automatisch onze updates!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.