• Al meer dan 25 jaar dé specialist in veiligheidstrainingen
 • Gemiddeld beoordeeld met 4,5/5 sterren!
 • NRTO geaccrediteerd
GWO Blended Learning header_2

Nieuw: GWO Blended Learning!

Nieuw: GWO Blended Learning!

Algemeen GWO Wind
18 augustus 2022

Werk jij in de windindustrie? Moet je nog een GWO veiligheidstraining volgen, maar is het lastig om jezelf hiervoor vrij te plannen tijdens werkuren? Dat begrijpen we bij DELTA Safety Training. Daarom hebben wij ons GWO-aanbod uitgebreid met de GWO Blended Learning trainingen. Volg het theoriegedeelte middels een e-learning thuis of waar je maar wilt en je hoeft alleen nog maar voor het praktijkgedeelte naar ons trainingscentrum te komen in Rotterdam! In dit artikel leggen we precies uit wat een GWO Blended Learning is, hoe een GWO Blended Learning werkt en wat de voordelen zijn van een GWO Blended Learning.

Wat is een GWO Blended Learning training?

Blended Learning is een combinatie van leren door klassikale uitleg en leren door middel van een e-learning. Tijdens de GWO Blended Learning trainingen krijg je de mogelijkheid om het theoriegedeelte in je eigen tempo achter je computer of tablet te volgen op een tijdstip en plek naar eigen keuze, bijvoorbeeld thuis of op kantoor. Je hoeft dus alleen nog maar naar ons trainingscentrum te komen voor het praktijkgedeelte. Je bespaart daardoor trainingsuren doordat je thuis zelf al de theorie kunt leren.

Wat zijn de voordelen van een GWO Blended Learning training?

 • Leer het theoriegedeelte:
  • In je eigen tempo
  • Op een tijdstip naar keuze
  • Op een plaats waar je zelf kunt studeren
 • Bespaar tijd
 • Bespaar geld

Welke GWO trainingen kan ik volgen als Blended Learning?

Alle GWO trainingen die we aanbieden in de klassikale variant, bieden we ook aan als blended learning. Hieronder vind je het overzicht van alle GWO trainingen die we in de blended learning vorm aanbieden:

Hoe werkt een GWO Blended Learning?

Als je een GWO Blended Learning boekt, zul je (nadat je de bevestiging van inboeken hebt ontvangen) een linkje toegestuurd krijgen waarmee je toegang krijgt tot de omgeving van de e-learning. Je kunt het theoriegedeelte van de GWO-training dus op een locatie naar keuze, op een tijdstip naar keuze en in je eigen tempo volgen. De e-learning kan gemaakt worden op een laptop, computer, tablet of smartphone. Op een smartphone is het voor de beste leerervaring het meest aan te bevelen om de TalentLMS app te downloaden op je telefoon of tablet. Overigens is een smartphone scherm erg klein; het maken via een tablet, laptop of computer heeft een beter leereffect en bevelen we aan. Er wordt verwacht dat je, vóór aanvang van de praktijktraining, het e-learning gedeelte hebt afgerond. Op de eerste praktijkdag zal de instructeur, bij aanvang van de training, controleren of je de e-learning hebt doorlopen.

Belangrijk!

Als je de e-learning niet hebt afgerond vóór aanvang van de eerste trainingsdag van je GWO Blended praktijkdag, dan zal je niet worden toegelaten tot de praktijktraining. Onze trainers zullen toetsen of je het theoriegedeelte hebt gevolgd. Wanneer geconstateerd wordt dat je de e-learning niet hebt voltooid zul je geen toegang krijgen tot de praktijktraining en zijn wij helaas genoodzaakt deze kosten door te belasten.

Wil je na de praktijktraining nog even terugkijken in de e-learning om de stof te herhalen? Dat kan! Tot 1 maand ná aanvang van de startdatum van de praktijktraining heb je de mogelijkheid om nog in te loggen in de omgeving van de e-learning. Mocht je dus nog even wat zaken willen herhalen nadat je de praktijktraining hebt gehad, dan kun je dat rustig op je gemak nog even doen.

Wat is de dagindeling van een GWO Basic Safety Training – Offshore – Basic (Blended Learning)?

De dagindeling van de GWO Basic Safety Training – Offshore – Basic (Blended Learning) is hieronder weergegeven.

We blijven dus de GWO (volledig) klassikale trainingen aanbieden, maar als jouw voorkeur uitgaat naar de GWO Blended Learning variant (deels klassikaal en deels e-learning) dan kun je dat vanaf nu ook boeken bij DELTA Safety Training.