• Al meer dan 25 jaar dé specialist in veiligheidstrainingen
  • Gemiddeld beoordeeld met 4,5/5 sterren!
  • NRTO geaccrediteerd
Marine Environmental Awareness bij DELTA

Marine Environmental Awareness bij DELTA

Marine Environmental Awareness bij DELTA

Algemeen Offshore Scheepvaart STCW
13 april 2017


ProSea en DELTA Safety training zijn een samenwerking gestart om de cursussen van ProSea op het gebied van duurzaamheid in Rotterdam aan te bieden binnen de offshore olie- en gas en maritieme industrie.

De Marine Environmental Awareness Course (MEAC) is een tweedaagse cursus waarbij Marine Professionals interactief worden betrokken bij de duurzame maritieme industrie. De cursus focust op het ‘human element’ en vormt een basis van kennis en bewustzijn, nodig voor het voorkomen van verontreiniging op zee.
De noodzaak deze kennis op te doen staat beschreven in de STCW-code (Manilla amendments 2011). Onze cursus daagt deelnemers uit hun eigen rol in duurzaamheid te zien. Daarbij versterkt de cursus de professionele competenties en laat het, met cursuscertificaat als bewijs, een proactieve houding van het bedrijf zien met betrekking tot risicomanagement en duurzaamheid op zee. De cursus is gebaseerd op de IMO Model Course 1.38, ook ontwikkeld door ProSea, welke de internationale standaard stelt voor Marine Environmental Awareness training. ProSea en DELTA Safety Training organiseren deze tweedaagse cursus bij DELTA Safety Training vanaf juni 2017.

Wil je meer weten over de MEAC training en aanverwante trainingen?

Vraag dan hieronder een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.