• Al meer dan 25 jaar dé specialist in veiligheidstrainingen
  • Gemiddeld beoordeeld met 4,5/5 sterren!
  • NRTO geaccrediteerd
Basisveiligheid VCA (B-VCA) - Basis

VOL-VCA – digiboek

Wat is een VOL-VCA digiboek?

Ben je van plan om binnenkort een VOL-VCA training te gaan volgen of heb je jezelf al ingeschreven voor een VOL-VCA examen? Het is belangrijk om goed voorbereid naar je examen en/of training toe te gaan. Hoe beter je voorbereid bent, hoe meer kennis je hebt waardoor je de vragen op het examen beter kunt beantwoorden. Bij het boeken van een VCA VOL training ontvang je gratis een VCA VOL digiboek. Boek je alleen los een VCA VOL examen? Dan kun je los een VCA VOL digiboek bestellen. De inhoud van het VCA VOL digiboek is altijd up-to-date omdat de inhoud constant wordt bijgewerkt volgens de nieuwste beschikbare kennis. Het VCA VOL digiboek bevat naast tekst ook aanvullende afbeeldingen, video’s en de mogelijkheid om een voorleesfunctie aan te zetten indien gewenst. Na elk hoofdstuk krijg je een aantal toetsvragen waarmee je je kennis van het afgelopen hoofdstuk kunt toetsen. Als je alle hoofdstukken hebt doorlopen kun je, aan het eind van het digiboek, een proefexamen maken. Hierdoor krijg je zelf een goed beeld of je al voldoende voorbereid bent op het officiële VCA-examen. Het proefexamen (uit het digiboek) voldoet aan de actuele eind- en toetstermen van VCA Infra.

Let op! Bij het succesvol voltooien van het proefexamen ben je nog niet in het bezit van een VOL-VCA certificaat. De inhoud van het VCA digiboek is slechts ter voorbereiding voor het officiële VCA-examen. Het VOL-VCA-examen zul je nog los moeten bijboeken zodat je uiteindelijk je officiële certificaat kunt behalen. Door het proefexamen te maken krijg je zelf een goed inzicht in jouw kennisniveau en weet je of je al goed voorbereid bent voor het officiële examen.

In welke talen is het VOL-VCA digiboek beschikbaar?

Het VCA VOL digiboek is bestelbaar in het Nederlands en in het Engels.

Wat zijn de voordelen van een VOL-VCA digiboek?

Het VOL-VCA digiboek is handig als je je wil voorbereiden op je VOL-VCA training of examen. De aanschaf van een VOL-VCA digiboek brengt veel extra voordelen met zich mee. Hieronder vind je een lijst met voordelen:

✅ Bespaar geld

✅ Vandaag besteld, volgende werkdag in je mailbox

✅ Voorleesfunctie gratis beschikbaar

✅ Maak aantekeningen in je digiboek terwijl je leert

✅ Video’s beschikbaar als aanvullend leermateriaal

✅ Zoekfunctie in het digiboek beschikbaar

✅ Tussentijdse toetsvragen na elk hoofdstuk

✅ Proefexamen inbegrepen

Wat zijn de kosten voor een VOL-VCA digiboek?

De kosten voor een VOL-VCA digiboek verschillen per taal. Het Nederlandstalige digiboek is al beschikbaar voor €37,- (excl. btw.). Het Engelstalige VCA VOL digiboek kun je bestellen voor €56,- (excl. btw.).

Wil jij je dus optimaal voorbereiden op je VCA VOL examen zodat je in 1x je VCA VOL diploma in ontvangst kunt nemen? Dat begrijpen we! Vul snel in het contactformulier hieronder je gegevens in en start binnenkort al met leren!

Bestelformulier VOL-VCA digiboek

  • Vul hier de voornaam in van de contactpersoon.
  • Vul hier de achternaam in van de contactpersoon.
  • Vul hier het e-mailadres in van de contactpersoon.
  • Vul hier de/het e-mailadres(sen) in van de cursist(en) die de/het digiboek(en) moet(en) ontvangen.
  • Vul hier de volgende factuurgegevens in: Organisatienaam, Factuur t.a.v., Factuur e-mailadres, Factuur fysiek adres.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.