• Al meer dan 25 jaar dé specialist in veiligheidstrainingen
  • Gemiddeld beoordeeld met 4,5/5 sterren!
  • NRTO geaccrediteerd
Zwembad DELTA

Interview met Salesmanager Suzanne

Interview met Salesmanager Suzanne

Algemeen BHV/EHBO Industrie Offshore Scheepvaart VCA Wind
24 februari 2022

Ontmoet Suzanne: de nieuwe commerciële aanwinst binnen onze DELTA-familie. Suzanne is als Sales Manager het team, vanaf december 2021, komen versterken en voelt zich nu al als een vis in het water. In dit interview stellen we deze bevlogen, energieke en spontane collega aan jullie voor!

Mensenmens met een kleurrijk CV
Suzanne heeft een brede en kleurrijke achtergrond en is op jonge leeftijd in de branche terechtgekomen. Hierna volgt ruim 20 jaar aan commerciële ervaring binnen de petrochemische-, wind-, offshore-, en maritieme industrie. Deze commerciële rollen bij verschillende typen organisaties zijn Suzanne op het lijf geschreven. Als echt mensenmens krijgt ze er energie van om persoonlijke en oprechte relaties met mensen binnen haar netwerk op te bouwen.

Suzanne: “Voor mij is het belangrijk dat een relatie potentie biedt voor beide partijen. Benefits for both. Ik vind het mooi als ik de verbindende factor kan zijn tussen mens en organisatie en oprechte, persoonlijke relaties op kan bouwen. Ik ben ook gewoon zo’n freak die heel veel details onthoudt.”

Salesmanager Suzanne

Woman in control
Suzanne vindt het mooi dat haar brede ervaring binnen verschillende industrieën bij DELTA Safety Training samenkomt. Het is haar persoonlijke ambitie om de commerciële afdeling binnen onze organisatie naar het volgende niveau te brengen en daarbij ook veel meer de mensen achter ons bedrijf in beeld te brengen bij de doelgroep. Het creëren van een persoonlijke beleving tijdens de gehele klantreis staat hoog op het prioriteitenlijstje van Suzanne. Ook buiten ons trainingscentrum volgt Suzanne haar passies en ambities. Zo weet deze powervrouw haar fulltime salesjob bij ons uitstekend te combineren met haar werk als parttime verkoop- en servicespecialist bij een sloepenspecialist en haar meest uitdagende baan als moeder van de achtjarige Max. Wij zijn in ieder geval super blij deze dame aan ons team van gedreven en enthousiaste professionals toe te mogen voegen!

Blijf op de hoogte
Digitaal op de hoogte blijven? In onze nieuwsbrief delen we relevante brancheontwikkelingen, geven we uitleg over onze trainingen en stellen we ook de collega’s van Suzanne aan je voor. Schrijf je in via onderstaand formulier en ontvang automatisch onze updates!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.